(Home) Improvement

Wat wil jij verbeteren of mooier maken?

Elektromonteur

Electra is dat abcadabra voor je?

Je wilt niet aanklooien met elektra. Dat kan gevaarlijk zijn dus je wilt dat het gebeurt door iemand die er verstand van heeft.  Dan kun je ons om hulp vragen. Wil je een extra stopcontact, schakelaars of is er een elektronische storing waar jij niet uit komt neem contact op….

HOE WERKT HET

We nemen door wat jij wilt laten upgraden of aanleggen. We maken een kostenberekening voor je en geven dit aan je door.

PRIJS:

(Naast de sharing is caring prijs berekenen we ook nog eens geen btw) 

€ 15,- per uur + materiaalkosten.

ZORG

Onze elektricien heeft in 1985 zijn LTS behaald en sindsdien veel banen gehad waarin deze kennis terug kwam. Ook nu werkt hij in de revalidatie en werkt met gehandicapte mensen in bijvoorbeeld elektrische rolstoelen. Veiligheid staat zodoende bij hem voorop. Hij is dus geen gecertificeerd elektricien maar wel iemand met heel veel ervaring. 

Klik voor projecten die af zijn

Meubelmaker/ timmerman

Hout heeft geen geheimen voor ons

Houtbewerking is een prachtige manier om uitdrukking te geven aan jouw smaak. Het maken van een mooie veranda of kast of andere meubelen is voor ons zoiets als therapie…

Laat ons weten wat jij wilt laten maken of repareren.

PRIJS:

(Naast de sharing is caring prijs berekenen we ook nog eens geen btw) 

€ 15,00 per uur + Materiaalkosten

ZORG:
We pakken dit gedegen aan zodat er niets aan de verbeelding overblijft. We bespreken, tekenen en berekenen voor jou alles van te voren. Dan weet je waar je aan toe bent en wat het je gaat kosten.

Toepassingen

Je wilt iets maar je weet niet hoe

Maatwerk of ongebruikelijke technische toepassingen of zoek je een oplossing voor een technische uitdaging waar je zelf niet uitkomt, ik denk graag met je mee…
Vaak loop ik op mijn werk (revalidatie) door het pand op zoek naar iets omdat ik iets moet maken wat niet bestaat. Dan vragen mijn collega’s mij: Wat zoek je? Ik antwoord dan standaard met: dat weet ik als ik het vind. Ik maak meubilair voor op het werk en doe aanpassingen voor mensen die net even buiten de standaard iets nodig hebben voor hun rolstoel. Vaak zeggen leveranciers dan dat dit niet mogelijk is. Nou daar geloof ik niet in en ik maak dan ook vaak
een passende oplossing waar de klant erg blij mee is. Dit doe ik ook thuis. Ik zit simpelweg zo in elkaar.  

PRIJS

(Naast de sharing is caring prijs berekenen we ook nog eens geen btw)

€ 15 per uur + materiaalkosten

ZORG

Samen komen we vast uit hetgeen jij wilt. Soms is de oplossing in de winkel te koop maar veel te duur. Laat ons meedenken en bijna altijd kunnen we dan iets voor je maken.

LED

led-licht

Licht in jouw toekomst

Wil jij meegaan met je tijd en energie besparende LED-verlichting zonder de hoofdprijs te betalen in de winkel? Wil jij van huiselijk warm wit licht naar party lights!!!! Licht dat reageert op de beat van jouw muziek?…

Dat kan allemaal. Koop je wat je wilt als eindproduct in de winkel dan kost dit dus aardig wat. Wij kunnen het van scratch af aan maken voor jou, wat erg veel geld bespaart. Daarnaast heb je ook iets origineels in plaats van wat iedereen al heeft en dat is ook een leuke bijkomstigheid.

PRIJS

(Naast de sharing is caring prijs berekenen we ook nog eens geen btw)

Bespreek wat je wilt en wij berekenen de kosten voor je. Dan pas zeg jij ja of nee.

ZORG

We maken gebruik van een goedkope leverancier van de leds, de voeding, afstandsbediening etc. Zo kunnen we de prijs laag voor je houden aangezien wij komen van sharing is caring!

stofferen

Oma's bankje

Ben je nog steeds zo gek op het bankje van oma maar kan de stof echt niet meer? Of heeft de hond je stoel opgegeten? Wil je stijl aanbrengen door met kleuren te werken? Geef je meubels een tweede leven…

PRIJS

(Naast de sharing is caring prijs berekenen we ook nog eens geen btw)

De prijs is afhankelijk van meerdere factoren. welke stof, hoeveel stof, nieuw schuim op de zitting, welk schuim op de zitting…enz. Je begrijpt vast dat we dit per item moeten vaststellen.

Uurloon € 15,- per uur + materiaalkosten

ZORG

Omdat we vanuit sharing is caring komen is onze uurprijs laag. De materiaalkosten zullen voornamelijk de prijs bepalen voor jouw te stofferen object. Nogmaals geen verrassingen voor jou want we bespreken alles van te voren.  

aanpassingen t.b.v. rolstoelen

Jouw perfecte comfort

Als beroepsmatig adaptatietechnicus maken we aanpassingen voor minder validen op maat of naar wens. Werkbladen, verlichting, armleggers met een bijzondere vorm, wanneer de WMO het niet vergoedt is alles bespreekbaar… 

HOE

Wij kunnen met jou bespreken wat het is wat je wilt. We zullen ons advies uitspreken en de aanpassing voor je maken.  

PRIJZEN

(Naast de sharing is caring prijs berekenen we ook nog eens geen btw)

Middels een offerte maken wij aan je duidelijk wat de kosten zullen zijn. Dus geen verrassingen.

ZORG

Alles is bespreekbaar. En bespreken is uiteraard gratis. We maken een ‘sharing is caring’ prijs voor je.  Neem gerust contact met ons op.

Waarom zou je voor ons kiezen?

Think Outside the box

Wij denken buiten de lijntjes waardoor er creatieve oplossingen komen voor jouw vraagstukken. Zaken waarvan de meesten zeggen: ‘dat kan niet’ daar gaan wij nog door, waardoor wij verder komen.

Gunstigere prijzen

Wij hanteren gunstiger prijzen dan de reguliere klusjesman/IT-er/coach, etc. Waarom? Wij geloven in Sharing is caring. Wij willen graag een maatschappij creëren die voor iedereen werkt.

Oprecht

Wij zullen eerlijk aangeven wanneer we de klus niet voor je kunnen klaren of je doorverwijzen naar iemand wanneer dit beter is voor jou. Dus je krijgt alleen kwaliteit van ons.

Eerst je wensen met ons bespreken?

Vul hieronder je gegevens in en kies een geschikt moment voor jou.

Ontwikkeld door My Needs | 2020
Algemene Voorwaarden
Privacy verklaring

Open chat
1
Vraag stellen? Doe het hier
Hallo, kunnen we je helpen? Stel je vraag en we reageren zo snel mogelijk.