(eigen) ontwikkeling

Pak jouw headstart!

Wordt communicatieF wijs

Verbeter op een leuke en efficiËnte manier jouw communicatie met anderen en jezelf

Communicatie met anderen
Communicatie is een breed begrip. Je kunt niet niet communiceren. Ben jij iemand met een boodschap en je wilt deze graag uitdragen? Wil jij jouw team versterken door hen te inspireren? Wil jij jouw publiek bereiken? In welke situatie dan ook, je wilt natuurlijk graag dat men je begrijpt. 

Communicatie met jezelf
En hoe zit het met de communicatie tussen jij en jij? Hoe spreek je tegen jezelf? Merk je dat je smoesjes gebruikt om onder dingen uit te komen; ik heb nu geen tijd, ik moet eerst A,B,C, leren anders kan ik niet…..
Of is je zelfvertrouwen laag omdat je jezelf steeds naar beneden haalt; Ik ben niet slim genoeg, ik ben niet goed genoeg etc. Zou je dit willen verbeteren?

Your Headstart (Jouw Voorsprong) wil je graag helpen om jouw kijk op de mogelijkheden te vergroten. Er is namelijk meer mogelijk dan jij nu ziet!

Your Headstart richt zich voornamelijk op ZZP-ers en op Studenten van Vakscholen. Echter Sharing is Caring is ons motto dus ben jij niet een zzp-er,  school of student? Ook dan wil Your Headstart jou natuurlijk helpen. Kijk op de website wat er mogelijk is.

Ga naar https://yourheadstart.nl

Waarom zou je voor ons kiezen?

Think Outside the box

Wij denken buiten de lijntjes waardoor er creatieve oplossingen komen voor jouw vraagstukken. Zaken waarvan de meesten zeggen: ‘dat kan niet’ daar gaan wij nog door, waardoor wij verder komen.

Gunstigere prijzen

Wij hanteren gunstiger prijzen dan de reguliere klusjesman/IT-er/coach, etc. Waarom? Wij geloven in Sharing is caring. Wij willen graag een maatschappij creëren die voor iedereen werkt.

Oprecht

Wij zullen eerlijk aangeven wanneer we de klus niet voor je kunnen klaren of je doorverwijzen naar iemand wanneer dit beter is voor jou. Dus je krijgt alleen kwaliteit van ons.

Eerst je wensen met ons bespreken?

Vul hieronder je gegevens in en kies een geschikt moment voor jou.

Ontwikkeld door My Needs | 2020
Algemene Voorwaarden
Privacy verklaring

Open chat
1
Vraag stellen? Doe het hier
Hallo, kunnen we je helpen? Stel je vraag en we reageren zo snel mogelijk.