eigen bedrijf

Je hoeft het niet allemaal alleen te doen!

Branding

Hoe maak ik van mijn bedrijf een merk?

Branding van je bedrijf is belangrijk. Heel erg belangrijk!
Branding gaat over het creëren van verbindingen. Verbindingen tussen jou en jouw klant. Wanneer je dit doet doe je al meer dan de gemiddelde ondernemer en creër je dus een voorsprong op jouw concurenten

HOE WERKT HET
Branding heeft alles te maken met gevoelens en associaties. Mensen kopen gevoelens, geen product of dienst.

Jij herkent nu ook direct waarvan de afbeeldingen zijn hiernaast. De vorm is zo duidelijk dat je niet eens de kleur of de naam erbij nodig hebt. Dat is wat Branding doet. Herkenbaarheid en betrouwbaarheid aan jouw merk geven

Branding beïnvloedt het brein van mensen. In een paar seconden maakt het brein keuzes. Je brein bouwt efficiënte routes. Continu wordt de keuze gemaakt tussen GOED en NIET GOED. Met branding speel je in op het luie deel van het brein.

We maken samen met jou je Branding Gids. Deze kun je zelf gebruiken of aan een webdesigner geven zodat deze persoon exact weet hoe jouw website en al je andere marketingmateriaal eruit moet zien qua kleuren, beeldmateriaal en eventueel de manier van praten in jouw tekst.

INHOUD

 • Doel/Jouw WAAROM
 • Opbouw van een merk
 • Beschrijven van jouw boodschap
 • Kies jouw archetypen
 • Kies de dominante, intrinsieke en intuïtieve
 • Kleuren & Beeldtaal

 

PRIJS:

(Naast de sharing is caring prijs berekenen we ook nog eens geen btw)

Branding guide € 75,-.

ZORG
Branding gaat nog veel verder en de guide is dan ook de basis waarmee jij meteen het verschil gaat maken. De gemiddelde startende ondernemer denkt hier niet aan terwijl dit juist zo bepalend is voor je succes. Wanneer je de branding verder wil verdiepen dan kunnen we je doorverwijzen naar een expert. 

Netwerkmarketing werkwijze

Bouw op een leuke en efficiente manier aan jouw team

Ben jij actief bij een Netwerkmarketing/Multilevelmarketing bedrijf en wil jij op een leuke en efficiënte manier je team opbouwen en/of uitbreiden?
Wij hebben hier de blauwdruk van de 7-stappen, die we graag met je delen.

INHOUD:

 1. Concept uitleg
 2. 2de gesprek
 3. Bedrijfspresentatie
 4. Aanmelden
 5. Planning afspraak
 6. Evalueren WKIL
 7. Beltraining

Wanneer je deze stappen volgt is succes dichtbij. Het is aan jou hoe je dit verder invult en uiteraard al gelang de regels van het NWM-bedrijf waar jij mee samen werkt.

PRIJS:

(Naast de sharing is caring prijs berekenen we ook nog eens geen btw)

Voor € 39,95 kun jij eindeloos gebruik maken van het stappenplan.

ZORG:
Elk NWM-bedrijf heeft andere regels hier ben jij zelf van op de hoogte. Echter dit stappenplan is toepasbaar voor elk NWM-bedrijf. 

Door ons gemaakte websites:

Klik op de afbeelding voor meer info

website ontwerpen

Met het DIVI-thema

Je wilt een mooie website, maar je mist de technische kennis om dit zelf te doen en je hebt ook geen duizenden euro’s om dit te laten doen? Wij kunnen je bij de opzet van je website helpen. De lay-out, de kleuren, de plaatjes…passend bij jouw gekozen branding.

Wanneer je via WordPress (DÉ website ontwikkelaar) een website maakt dan vraag men om een thema. Dat is als het ware een template/sjabloon voor je website. Het ene thema kan meer dan het andere. Je hebt gratis thema’s en betaalde thema’s. Gratis klinkt goed maar heeft als nadeel dat wanneer degene die dit thema heeft bedacht en gemaakt er geen zin meer in heeft om dit thema te blijven onderhouden en updaten dat je dan met de gebakken peren zit als je dan net je website prachtig voor elkaar hebt. Daarom is het wijs om een betaald thema te nemen. Je betaald voor het onderhoud en bijhouden van dit thema dus jouw website is veiliger.

Wij werken met momenteel het meest bekende thema, DIVI. Dit thema heeft bizar veel mogelijkheden en voor ons de reden om hiermee te werken. Wees niet bang het is niet zo dat iedereen dan een gelijk uitziende website heeft omdat ze allemaal dit thema gebruiken. Je kunt zo ontzettende veel variëren.

PRIJS

(Naast de sharing is caring prijs berekenen we ook nog eens geen btw)

Het berekenen van hoeveel het je zal kosten om een website te laten maken is afhankelijk van een aantal factoren. Gebruik hiervoor de berekentool om een idee te krijgen van de kosten voor jouw website.

ZORG

SEO is een manier om te zorgen dat Google jouw website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten zet. Dus dat jouw website ook vindbaar is. Hier kunnen we je ook mee helpen. Wij zijn goed in het designen van een website, daar zijn we eerlijk in. Maar we kunnen je zeker een eindje op weg helpen hiermee als we toch al bezig zijn.

Door ons gemaakte video’s:

Klik op de afbeelding voor meer info

Klik voor voorbeelden Intro’s/Outro’s

Audio / VIDEo

(opnames & bewerking)

Voor jouw Audio Boodschap

Op jouw website, jouw YouTube kanaal, op jouw Soundhound kanaal deel jij jouw belangrijke boodschap. Het klinkt als blik en je hoort storende achtergrond geluiden. Hoe kan dit beter en professioneler? Dat kost waarschijnlijk veel geld!
FOUT!
Wij kunnen jouw audiobestanden ruis-vrij maken en voor je opnemen zonder de torenhoge kosten voor een studio afhuren of peperdure apperatuur te kopen.

Of….we komen je helpen jouw boodschap op te nemen. Heb je helemaal geen mogelijkheden om jouw audio-boodschap op te nemen maar wil je jouw boodschap wel wereldkundig maken, dan komen we naar je toe. (ook in Corona-tijd kunnen we dit op gepaste afstand doen)

 

Voor jouw visuele Boodschap

Op jouw website, jouw YouTube kanaal, deel jij jouw belangrijke video boodschap. Het is alleen niet echt scherp en je komt zo donker in beeld. Meer licht aan in huis. Oh nu zie je eruit als een panda, wat een donkere kringen onder je ogen. ‘Pfff dit is een vak apart en ook niet mijn niche!’, hoor ik je denken. Het is niet moeilijk maar je moet verstand hebben van video opnemen zelfs met je telefoon kan dit op een professionele manier.

Wij kunnen bij jou op locatie (ook mogelijk op gepaste afstand i.v.m. Corona) jouw video komen opnemen en daarna voor je bewerken tot een mooi geheel, een aantrekkelijke professionele video die jouw klanten zal aantrekken.

 

PRIJS

(Naast de sharing is caring prijs berekenen we ook nog eens geen btw)

Opname        € 20,- p/uur
Bewerking    € 25,- p/uur
standaard Intro/Outro ± 3 sec. € 30,- p/stuk (€ 60,- voor beide)
Intro/Outro op maat ± 3 sec. € 60,- p/stuk (€ 120,- voor beide)

* Sharing is caring pakket:
Voor het hele pakket, 2 uur opname, 3 uur bewerking en een standaard in- en outro
voor een vaste prijs van € 150,-
Voor het hele pakket, 2 uur opname, 3 uur bewerking en een in- en outro op maat
voor een vaste prijs van € 210,- 

ZORG

Om jouw prijs bij een opname laag te houden kun je zelf al veel voorbereiden. Zorg dat alle tekst aanwezig is. Oefen alvast de tekst zodat je zo min mogelijk fouten maakt waardoor je de shoot zo snel mogelijk klaar is.
Voor de bewerking van jouw audio bestand geldt ook bovenstaande voorbereiding. Zo hoeft er minder geknipt te worden dus zijn we minder lang bezig. 

Kijk voor een authentiek voorbeeld eens op ons Instagram account IGTV: 72 uurs actie

Klik voor voorbeelden Intro’s/Outro’s

Grafische vormgeving

Om jouw brand herkenbaar te maken

Wanneer je jouw branding helder hebt wil je natuurlijk mooie reclame kunnen maken. Op je website met mooie plaatjes. En die kun je niet zomaar van het internet halen want niet alles is vrij te gebruiken. En de foto’s die iedereen al gebruikt, ook wel stock foto’s genoemd, wil je ook weer niet gebruiken want jij wilt origineel zijn en er bovenuit steken. Ook je e-book of drukwerk wil je mooi presenteren. Kortom alle jouw marketing uitingen.

HOE

Wij kunnen met jou bespreken wat het is wat je wilt. Wat zie je voor je en welke kleuren heeft het? Dan gaan wij een eerste opzet voor je maken. Dan kijken samen of dit is wat je bedoeld. Zo niet dan passen we het nog weer aan naar aanleiding van jouw feedback. Nog een laatste keer kijken we samen naar het eind resultaat. De laatste hand kan nu gelegd worden aan jouw afbeelding. 

PRIJZEN

(Naast de sharing is caring prijs berekenen we ook nog eens geen btw)

Logo      € 75,-

Huisstijl € 150,-
(hier valt onder: Schrijfwijze bedrijfsnaam, typografie (lettertype), gebruik zwart-wit & kleuren)

Flyer A5 € 30,-

Factuur € 25,-
(Exclusief Logo)

Video Intro/Outro € 60,-
(alleen mogelijk met logo, bij bestaand logo bestand aanleveren als Vector of minimaal 1024 x 768 px)

E-book maken € 25,-

Drukwerk zetklaar aanleveren € 15,- (wil je jouw drukwerk bij de drukker aanleveren maar weet je niet hoe je dat precies moet doen? De drukker heeft vaak eisen aan hoe je bestanden aanlevert. Ook hier kunnen we je bij helpen)

ZORG

Alles is bespreekbaar.  Wil je alle mogelijkheden die wij hier aanbieden afnemen dan kunnen we een aangepaste prijs voor je maken.  Neem dan gerust contact met ons op.

Administratie

doen waar jij goed in bent?

Wil jij doen waar jij goed in bent en heb je een broertje dood aan de administratie? Wij kunnen je hierbij ondersteunen. Alles is bespreekbaar. Hieronder wat voorbeelden wat wij voor je kunnen verzorgen:

WAT

 • Structuur aanbrengen in jouw archief of mappenstructuur op je laptop?
 • Procesbeschrijvingen maken
 • Het opemaken van je offertes of een template hiervoor klaar hebben
 • Het aanmaken van jouw contactenlijst in je autoresponder (het prog. van waaruit jij je nieuwsbrief verstuurt)
 • Het klaarzetten van de kwartaalbelasting voor jouw accountant


PRIJZEN

(Naast de sharing is caring prijs berekenen we ook nog eens geen btw)

Uurprijs € 25,-

ZORG

Wanneer je al een duidelijk beeld hebt van hoe jij dit georganiseerd wilt hebben geef dit van te voren aan. Wanneer je nog geen beeld hebt of je staat open voor andere werkwijzen dan delen wij graag onze ervaring met je.

Raad van Advies/ denktank

Heb jij een klankbord nodig?

Wanneer je jouw ideeen wilt uitvoeren in je bedrijf is het soms handig om dit tegen een onafhankelijk panel aan te houden. Of wanneer je een oplossing ergens voor zoekt waar je zelf niet uit komt, dan kun je een brainstormpanel samenstellen. Samen met een ervaringsdeskundige kunnen wij jou helpen. Door de diversiteit in onze kwaliteiten kunnen we een breder publiek aanspreken.
Wij kunnen, zonder emotioneel of financieel betrokken te zijn bij het bedrijf, adviezen geven. De uiteindelijke besluitvorming blijft logischerwijs bij jou liggen.

MOGELIJKHEDEN HOE

 • Volgens een duidelijke intervisie-vijf-stappen-structuur het onderwerp bespreken.
 • Brainstormen
 • Dit kan in de aanwezigheid van elkaar maar ook via bijvoorbeeld Skype


PRIJZEN

(Naast de sharing is caring prijs berekenen we ook nog eens geen btw)

Uurprijs € 25,-

ZORG

Jij hebt de regie in handen. In overleg spreken we af. Ik kan niet wachten om met je mee te denken.

Jouw eigen planner

Plan jij, en komt er niets van terrecht?

Ken je dat? Je plant in je agenda en er komt weinig tot niets van terrecht. Jouw dromen zijn er maar het resultaat blijft uit. Deze planner helpt je om structuur en focus aan te brengen in je dagelijkse acties zodat jij jouw doelen/dromen waar kunt maken. Het is een stap voor stap gids, met inspirerende quotes,  die alles heel helder voor je maakt waardoor je precies weet wat je wanneer doet en belangrijker nog waarvoor je het doet.

De planner kan zowel digitaal als op papier aan je geleverd worden.

When you feel like quitting, think about why you started!
~Yiftach Sagiv~


PRIJZEN

(Naast de sharing is caring prijs berekenen we ook nog eens geen btw)

Gespersonaliseerde papieren versie € 39.95 (i.p.v. de naam Puntplanner, jouw eigen naam of bedrijfsnaam)

ZORG

De planner spreekt voor zich echter mocht je vragen hebben neem dan gerust contact met ons op .

Waarom zou je voor ons kiezen?

Think Outside the box

Wij denken buiten de lijntjes waardoor er creatieve oplossingen komen voor jouw vraagstukken. Zaken waarvan de meesten zeggen: ‘dat kan niet’ daar gaan wij nog door, waardoor wij verder komen.

Gunstigere prijzen

Wij hanteren gunstiger prijzen dan de reguliere klusjesman/IT-er/coach, etc. Waarom? Wij geloven in Sharing is caring. Wij willen graag een maatschappij creëren die voor iedereen werkt.

Oprecht

Wij zullen eerlijk aangeven wanneer we de klus niet voor je kunnen klaren of je doorverwijzen naar iemand wanneer dit beter is voor jou. Dus je krijgt alleen kwaliteit van ons.

Eerst je wensen met ons bespreken?

Vul hieronder je gegevens in en kies een geschikt moment voor jou.

Ontwikkeld door My Needs | 2020
Algemene Voorwaarden
Privacy verklaring

Open chat
1
Vraag stellen? Doe het hier
Hallo, kunnen we je helpen? Stel je vraag en we reageren zo snel mogelijk.