Corona;

verveling tegengaan?

We moeten het samen doen!

Marie Kondo

Hulp bij huis opruimen?

Wil jij nu eindelijk eens je huis opruimen á la Marie Kondo? Ik heb hier zelf ervaring mee en wil je graag helpen. Dit kan nu even niet life maar via skype, zoom of iets dergelijks kan ik je wel helpen. Zo heb ik onlangs mijn moeder ook online geholpen.

INHOUD

  • Kleding
  • Boeken
  • Papier
  • Komono (keuken, badkamer garage)
  • Spullen met emotionele waarde

PRIJS:

Klik hier voor de gratis uitleg hierover.

ZORG
De tool is gratis. Voer het uit en ervaar een heerlijk opgeruimd huis. Je bent er niet zomaar klaar mee dit heeft wel tijd nodig.

Heb je er hulp bij nodig dan wil ik je met alle liefde online inspireren. Voor de Sharing is Caring Prijs van € 5,- per uur ga ik samen met jou aan de slag. (Naast de sharing is caring prijs berekenen we ook nog eens geen btw)

Kletsen met familie / vrienden?

ontdek hier hoe

SKYPE

Via Skype kun je met elkaar beeldbellen. Dus je belt elkaar en je ziet elkaar. Hoe fijn is dat als je elkaar in een tijd als deze niet kunt ontmoeten. Om zo de eenzaamheid te doorbreken.
Maar hoe doe je dat? Het kan op je mobiel, tablet, laptop en computer.
Bekijk hier de video

 ZOOM

Ook Zoom is een platform waarmee je kunt beeldbellen. Zoom is vooral bedoeld om vergaderingen te plannen met meerdere mensen maar je kunt het ook gebruiken om privé gezellig bij te kletsen.Ook dit kan op de mobiel, tablet, laptop en computer. Hieronder de video hoe je hiervoor een account aanmaakt. 

ZORG

Heb je verder nog hulp nodig hiermee? Vraag het ons en neem contact met ons op.

online haken/breien/vilten? 

Wil je het Leren of wil je gewoon gezellig samen creatief bezig zijn?

Zit jij ook thuis en wil je leren hoe je moet haken, breien of vilten?  YouTube is je vriend. Daarom hieronder een paar basis video’s om te kunnen starten.

CONTACT MET ANDEREN

Via onze community op facebook kun je contact met elkaar leggen en daar vragen naar een haak/brei of vilt maatje.  Zo kun je iemand vinden die dezelfde wensen heeft als jij. Dit is uiteraard helemaal gratis.

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Wil je persoonlijke begeleiding bij het leren haken, breien of vilten? Dat kan ook natuurlijk! neem dan via de knop hieronder contact met ons op.

PRIJS

Juist om samen deze nare tijd dragelijker te maken bieden we je de persoonlijke begeleiding aan voor een sharing is caring prijs. € 5,- per uur. (Naast de sharing is caring prijs berekenen we ook nog eens geen btw)

ZORG

Je kunt zelf aangeven wat het is dat je wilt maken. Dan kunnen we je hier specifiek mee helpen. We zoeken het voor je uit, maken een afspraak met je en online helpen wij jou op weg! Hoe online contact te maken kun je vinden bij Kletsen met Familie en vrienden 

De boekenclub 

Lees jij ook zo graag?

Hou jij ook zo van lezen en wil je boeken met elkaar bespreken? Of wil je dat ene nieuwe boek delen met anderen? Dan kun je dat hier in onze community op Facebook bespreken.

 

ZORG

Je kunt zelf aangeven dat je een boekenclub maatje zoekt. Hoe online contact te maken kun je vinden bij Kletsen met Familie en vrienden 

Waarom zou je voor ons kiezen?

Think Outside the box

Wij denken buiten de lijntjes waardoor er creatieve oplossingen komen voor jouw vraagstukken. Zaken waarvan de meesten zeggen: ‘dat kan niet’ daar gaan wij nog door, waardoor wij verder komen.

Gunstigere prijzen

Wij hanteren gunstiger prijzen dan de reguliere klusjesman/IT-er/coach, etc. Waarom? Wij geloven in Sharing is caring. Wij willen graag een maatschappij creëren die voor iedereen werkt.

Oprecht

Wij zullen eerlijk aangeven wanneer we de klus niet voor je kunnen klaren of je doorverwijzen naar iemand wanneer dit beter is voor jou. Dus je krijgt alleen kwaliteit van ons.

Eerst je wensen met ons bespreken?

Vul hieronder je gegevens in en kies een geschikt moment voor jou.

Ontwikkeld door My Needs | 2020
Algemene Voorwaarden
Privacy verklaring

Open chat
1
Vraag stellen? Doe het hier
Hallo, kunnen we je helpen? Stel je vraag en we reageren zo snel mogelijk.