Computer werk

Hulp kan zo fijn zijn!

Social Media

hoe, wat en wanneer?

Jouw zorgvuldig geschreven en opgenomen social media content. Waar plaats je dit? Wanneer plaats je dit? En ook belangrijk hoe plaats je dit? En hoe houd je bij wat werkt? We hebben hiervoor een aantal prachtige tools voor je. Jij kiest welke tools jij nodig hebt en zo stel jij je eigen pakket samen.

 

INHOUD

 • Jaarlijkse Content Kalender
 • Blog Redactionele Kalender
 • Marketing Beïnvloeder Rapportage
 • Sociaal Luisteren Rapportage
 • Social Media Controle
 • Social Media Kalender
 • Social Media Campagne
 • Social Media Effectiviteits Tracker
 • Social Media Marketing Budget
 • Social Media Rapport
 • Social Media Strategie Plan

PRIJS:

(Naast de sharing is caring prijs berekenen we ook nog eens geen btw)

Per tool betaal jij eenmalig € 5,-.
Kies je voor het hele pakket dan krijg je een korting en betaal je eenmalig € 49,95.

ZORG
De tool/het pakket is van jou. Doe ermee wat je wilt, pas het aan naar jouw wensen. Heb je meerdere tools dan zorgen wij dat ze (indien van toepassing) met elkaar praten zodat je niet in elk afzonderlijke tool je informatie moet zetten. We zorgen als het ware voor een soort van automatisering tussen de verschillende tools. 

Door ons gemaakte websites:

website ontwerpen

Met het DIVI-thema

Je wilt een mooie website, maar je mist de technische kennis om dit zelf te doen en je hebt ook geen duizenden euro’s om dit te laten doen? Wij kunnen je bij de opzet van je website helpen. De lay-out, de kleuren, de plaatjes…passend bij jouw gekozen branding (zie bedrijf).

Wanneer je via WordPress (DÉ website ontwikkelaar) een website maakt dan vraag men om een thema. Dat is als het ware een template/sjabloon voor je website. Het ene thema kan meer dan het andere. Je hebt gratis thema’s en betaalde thema’s. Gratis klinkt goed maar heeft als nadeel dat wanneer degene die dit thema heeft bedacht en gemaakt er geen zin meer in heeft om dit thema te blijven onderhouden en updaten dat je dan met de gebakken peren zit als je dan net je website prachtig voor elkaar hebt. Daarom is het wijs om een betaald thema te nemen. Je betaald voor het onderhoud en bijhouden van dit thema dus jouw website is veiliger.

Wij werken met momenteel het meest bekende thema, DIVI. Dit thema heeft bizar veel mogelijkheden en voor ons de reden om hiermee te werken. Wees niet bang het is niet zo dat iedereen dan een gelijk uitziende website heeft omdat ze allemaal dit thema gebruiken. Je kunt zo ontzettende veel variëren.

PRIJS

(Naast de sharing is caring prijs berekenen we ook nog eens geen btw)

Het berekenen van hoeveel het je zal kosten om een website te laten maken is afhankelijk van een aantal factoren. Gebruik hiervoor de berekentool om een idee te krijgen van de kosten voor jouw website.

ZORG

SEO is een manier om te zorgen dat Google jouw website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten zet. Dus dat jouw website ook vindbaar is. Hier kunnen we je ook mee helpen. Wij zijn goed in het ontwerpen van een website, daar zijn we eerlijk in. Maar we kunnen je zeker een eindje op weg helpen hiermee als we toch al bezig zijn.

Waarom zou je voor ons kiezen?

Think Outside the box

Wij denken buiten de lijntjes waardoor er creatieve oplossingen komen voor jouw vraagstukken. Zaken waarvan de meesten zeggen: ‘dat kan niet’ daar gaan wij nog door, waardoor wij verder komen.

Gunstigere prijzen

Wij hanteren gunstiger prijzen dan de reguliere klusjesman/IT-er/coach, etc. Waarom? Wij geloven in Sharing is caring. Wij willen graag een maatschappij creëren die voor iedereen werkt.

Oprecht

Wij zullen eerlijk aangeven wanneer we de klus niet voor je kunnen klaren of je doorverwijzen naar iemand wanneer dit beter is voor jou. Dus je krijgt alleen kwaliteit van ons.

Eerst je wensen met ons bespreken?

Vul hieronder je gegevens in en kies een geschikt moment voor jou.

Ontwikkeld door My Needs | 2020
Algemene Voorwaarden
Privacy verklaring

Open chat
1
Vraag stellen? Doe het hier
Hallo, kunnen we je helpen? Stel je vraag en we reageren zo snel mogelijk.