Anti-Corona scherm

Samenkomen in de 1,5 meter economie….het kan!

Neem een kijkje in onze virtuele showroom

Zorg voor de continuering van jouw bedrijf

Wil jij kunnen werken met twee of meer mensen of zelfs groepen wanneer dit weer mag, maar dan wél op een veilige manier volgens de richtlijnen van het RIVM?
Dit handige anti-Corona scherm maakt dit mogelijk. Want zonder bescherming kun jij je werk niet doen.

Je wil echter geen houtje-touwtje-oplossing maar iets wat de omgeving complementeert. De portable, uitklapbare anti-Corona schermen hebben een professionele uitstraling. Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen en kiezen voor duurzaamheid en veiligheid, gecombineerd met maximaal gebruiksgemak.

De schermen zijn makkelijk uit te breiden van 2 tot 4 personen (zie afbeelding). En zijn praktisch inzetbaar op meerdere plaatsen binnen uw organisatie, te denken valt bijvoorbeeld aan de koffieautomaat, vergaderingen, opleidingen, e.d.

Specificaties:
– 2, 3 of 4 scharnierende wanden
– 3 mm polycarbonaat
– opklapbaar aluminium frame
– Modulair en demontabel
– Makkelijk te vervoeren

Ook andere maten en/of vormen zijn mogelijk op aanvraag. Denk aan schermen met wieltjes, diverse transport-oplossingen voor de schermen, balieschermen, getint glas, slagvast, etc.

Prijzen:

Prijs vanaf € 543,- (basismodel met twee scharnierende schermen)
Bezorging binnen NL € 75,-

Download de brochure

Voor meer schermen ga naar onze webshop

Of neem hieronder contact met ons op om jouw gewenste uitvoering op maat te bespreken om zo ook een definitieve prijs te kunnen bepalen.

  Basisscherm: koffieautomaat

Basisscherm

Basisscherm + 1 module

Basisscherm + 2 modules

Basisscherm in vergadersetting

Think Outside the box

Wij denken buiten de lijntjes waardoor er creatieve oplossingen komen voor jouw vraagstukken. Zaken waarvan de meesten zeggen: ‘dat kan niet’ daar gaan wij nog door, waardoor wij verder komen.

Gunstigere prijzen

Wij hanteren gunstiger prijzen dan de reguliere klusjesman/IT-er/coach, etc. Waarom? Wij geloven in Sharing is caring. Wij willen graag een maatschappij creëren die voor iedereen werkt.

Oprecht

Wij zullen eerlijk aangeven wanneer we de klus niet voor je kunnen klaren of je doorverwijzen naar iemand wanneer dit beter is voor jou. Dus je krijgt alleen kwaliteit van ons.

Geef jouw needs aan:

Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op.

3 + 11 =

Ontwikkeld door My Needs | 2020
Algemene Voorwaarden
Privacy verklaring